За ателието

За нас

В ателие за перуки "БИССИ" се изработват перуки, тупета, опашки, редове за удължаване, бради, мустаци и всякакви аксесоари от естествен косъм по индивидуални поръчки както за ежедневието така и за театъра, киното и модните ревюта.

В ателието ще получите квалифицирано и коректно обслужване от професионалисти-перукери. Предимството на ателието е в индивидуалният подход към всяка поръчка, който задоволява спецефичните потребности на различните клиенти.
Фирма „БИССИ” е диструбутор и предлага на пазара оригиналнилни перуки, тупета, опашки, коси за удължаване и перукерски материали на водещи европейски фирми. Продуктите се предлагат с всички необходими сертификати за гаранция за високо качество и безопасност при употреба.

В каталога към сайта може да намерите разнообразие както от перуки и тупета съобразени с вашият индивидуален стил така и коси за удължение.

Предлагат се перуки със силиконова лента и модели изработени с технологията monofilament, изработка имитираща естествения растеж на косъма.

Нагоре